Påmeldingsskjema til Sverigeturen (ungdommer)

Beskrivelse:

Det svenske lokallaget, Kefas tok kontakt med oss i håp om å kunne få møte oss og lære hvordan vi gjør ting her. Etter en lang leteaksjon var det dessverre ingen lokaler som kunne huse så mange deltakere på det ønsket tidspunktet. Så hvis de kan ikke komme til oss, betyr det ikke at det stopper oss til å komme til dem!
Helgeturer og overnattinger er alltid veldig vellykket, dette blir intet unntak. Ungdomslaget har vært på flere turer og overnattinger de siste 4 årene vi har vært aktive. Av erfaring har vi opplevd at ungdommer blir mye mer åpen til nye erfaringer, de skaper minner og gode venner. I tillegg får de et større nettverk ved å bli kjent med unge katolikker andre steder enn Norge. Ungdomslaget Kefas som vi skal besøke kommer til oss i høsten, da er det en fordel om vi blir kjent med dem nå og se frem til å ta dem imot til vår menighet. Det er en fordel om du forstår svensk på denne reisen – men ikke et kriterium.

Praktisk informasjon:

Se praktisk informasjon over. Dersom du finner ut at du ikke kan etter at du har meldt deg på må vi få beskjed 2 uker i forveien. Mer informasjon kommer 1 uke før arrangementet til de som melder seg på. For mer informasjon, ta helst kontakt med barn- og ungdomsarbeider, Irene på e-post. Kontaktinformasjonen hennes finner du nederst på denne siden. Hun skal være med på turen.

Registrer deg med en aktiv epostadresse. Skulle du ikke ha dette må du skrive hvordan vi kan få tak i deg, og hvordan vi kan sende deg informasjon under kommentarfeltet. Det er veldig viktig at du kommer til avtalt avreise, ellers må du fikse transport selv.

Påmeldingsfrist: onsdag 12. april klokka 23.59

KOSTNADER: 200kr for transport + lommepenger (vi skal spise ute på lørdag (middag) og søndag (lunsj).

Påmeldingsskjema

Irene Bautista

E.POST: youth.stjohannes@gmail.com

TLF: 93 87 69 50

Share